ALONSO SCHRIJFT GESCHIEDENIS MET LEVERKUSEN!!😍🏆 | Bayer – Werder | Bundesliga 23/24 | SamenvattingBekijk hier de Bundesliga highlights van de wedstrijd: Bayer Leverkusen – Werder Bremen gespeeld op 14/04/2024 met alle goals, beste momenten en bijzondere hoogtepunten.

Abonneer nu op het Viaplay kanaal voor de allerbeste sport:
Word lid van Viaplay ►

De Bundesliga is één van de meest spannende voetbalcompetities ter wereld. Bekend om zijn snelheid en intense spel, laat de competitie zijn fans nooit in de steek. Met gerenommeerde teams zoals Bayern München, Borussia Dortmund en RB Leipzig, staat elke wedstrijd garant voor actie. Bayern München won de titel in het seizoen 22/23 in een spannende laatste wedstrijddag. Kan München hun dominantie voor nog een jaar herhalen of zal Dortmund de titel van hen afnemen? Hoe zullen spelers zoals Matthijs de Ligt en Donyell Malen presteren voor hun clubs? Bekijk alle Bundesliga hoogtepunten op ons YouTube kanaal.

Check hier alle samenvattingen ►

Volg Viaplay:
Instagram ►
Facebook ►
X(Twitter) ►
TikTok ►

#Bundesliga #BayerLeverkusen #WerderBremen

Comprar Camisetas de fútbol para adultos y niños desde 15 € y camisetas oficiales de equipos de fútbol. Clica y Recoge GRATUITO en tienda.

49 comentarios en «ALONSO SCHRIJFT GESCHIEDENIS MET LEVERKUSEN!!😍🏆 | Bayer – Werder | Bundesliga 23/24 | Samenvatting»

  1. Xabi Alonso weet het dan eindelijk te doen! Voor de allereerste(!) keer in de geschiedenis van Bayer Leverkusen worden zij landskampioen! Daarnaast zijn zij ook nog op twee andere fronten actief en in al deze competities zijn zij al het hele seizoen ongeslagen…😵 Gaat het Leverkusen lukken om dit jaar ongeslagen de competitie, de beker en de Europa League te winnen? En is dit dan het beste seizoen ooit gespeeld door een club?

  2. Volgensmij hebben wij niet eens door hoe goed die Frimpong is. Onze Nederlander die één van de belangrijkste spelers is in een superteam en bij ons net aankomt zetten in het NL elftal belachelijk.

  3. Besef als de Duitse bond nou zegt dat deze wedstrijd reglementair een 3-0 overwinning is voor de tegenpartij en -10 punten aftrek als straf voor de chaos nog voor het laatste fluitsignaal 😂 of heb ik nou het feestje verpest

  4. Ik ben als PSV fan echt blij voor het "PSV" van Duitsland! 😊 Nooit gezeik bij die clubs! 😊 Beiden spelen zelfde soort aanvallend attractief sportief voetbal met leuke spelers! 😊 Xabi zelfde soort trainer als Peter qua tactiek en strategie en omgang met de spelers! 😊 En de fans hetzelfde als PSV fans! 😊 Gun het ze echt echt echt van harte dat het "ajax" van Duitsland onttroond is! 😊

  5. Alonso echt een hele bijzondere trainer. Komt aan bij een Leverkusen die vorig jaar 17e stond en 1,5 jaar later breekt hij de 11-jarige hegemonie van Bayern. En ook nog is ongeslagen. Echt een bizarre prestatie. En al helemaal als ze de beker en EL kunnen winnen en dan ongeslagen. Dat zou een van de beste prestaties ooit zijn in het voetbal.

  6. Wat heb ik me geërgerd aan die commentator tijdens de wedstrijd. Kan geen minuut stil zijn en lult allemaal domme dingen. In deze samenvatting komt ie er nog aardig vanaf, maar ongepaste opmerkingen maken over bijvoorbeeld een zoenend koppel is totaal niet nodig als commentator. Wedstrijd was nog beter zonder commentaar

  7. terechte kampion ze spellen zo goed en zo mooi dat is hoe je moet voetballen niet dat saaie counter voetbal wat veel teams spellen maar lekker aanvalend en zo aanvalend spellen en niet verliezen maakt het nog mooier

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *